Kanali 7...

A flini vetëm? Shkenca tregon avantazhin e madh

Nëse jeni beqarë dhe jeni mësuar të flini vetëm ose nëse keni zgjedhur të flini më shumë se partneri, duhet të dini se keni një avantazh të madh ndaj femrave të tjera.

Çfarë është kjo? Ju patjetër keni një gjumë shumë më cilësor.

Sipas një studimi të Universitetit të Leeds, 30% e grave që flenë me partnerin e tyre çdo ditë, pranojnë se gjumi nuk është aq i këndshëm sa dikur kur flinin vetëm.

Ndonjëherë femrat kishin probleme të qarta me zakonet e partnerit (gërhitës, gjumë i shqetësuar), por një përqindje shumë e madhe nuk kishin asgjë për të fajësuar gjysmën tjetër.

Kjo do të thotë, edhe nëse partneri i tyre do të ishte i qetë, ato do të preferonin të flinin në shtretër të veçantë.

Nuk e dimë saktësisht se cila është arsyeja, megjithatë e dimë se një rikthim në të kaluarën të bën të kuptosh se në cilën anë jeni.