Kanali 7...

Anglezet e zemëruar me izolimin rrethojnë makinën e policisë.

Turmat e qytetarëve të zemëruar me vendimin e shtetrrethimit të dytë në Liverpool të Anglisë  kanë rrethuar  makinën e policisë. Në prag të rregullave të reja të bllokimit të Covid. Video e postuar në mediat sociale tregon turmat përreth një makine policie në Liverpool ndërsa vendi përgatitej për kufizimet e nivelit 3 që do të thotë ‘gatishmëri shumë të lartë’ nga dita e mërkurë. Sipas këtyre masave shtrënguese baret dhe pubet duhet të mbyllen nëse nuk shërbejnë ushqim.

Kryebashkiaku i Liverpool dënoi pamjet në Twitter, duke thënë që imazhet janë të  turpshme.

Pamje nga vendngjarja: