Kanali 7...

Asnjë rast me koronavirus, Melburni del nga izolimi

Përmirësimi i ndjeshëm I situatës nga Covid-19 ka bërë që Melburni të dalë nga izolimi.

Lajmi u konfirmua nga autoritetet Australiane pasi në 24 orët e fundit, për herë të parë që nga qershori, nuk u regjistrua asnjë rast i ri në shtetin Victoria.

Melburni në fakt kishte tre muaj I izoluar, konkretisht që nga muaji qershor.

Australia është një vend që mund të konsiderohet shumë I suksesshëm deri tani kur vjen puna e shifrave të Covid-19.

Vendi numëron nga fillimi I pandemisë e deri më tani 27 mijë e 527 të infektuar dhe vetëm 905 viktima.