Kanali 7...

Burg për katër trafikuesit e klandestinëve

Jepet masa e sigurisë për 4 të arrestuarit që tentuan të tranportojnë 78 klandestinë drejt Tiranës.

 

Të arrestuar janë vellezër Amarildo dhe Endri Rrushi, Rendard Bicaku dhe Urim Bajrami. Prokuroria ka kërkuar masën e arrestit me burg.

 

Ndërkohë qe kjo masë u pranua nga gjykata e rrethit gjyqesor Korçë. Të 4 të arrestuarit kanë marrë masën e arrestit me burg. Ngjarja ka ndodhur 2 ditë më parë në fshatin Laminot të Bashkisë Maliq.