Kanali 7...

Çifti i njohur i jep fund lidhjes një vit pas lindjes së djalit

Pas gati 3 vitesh, çifti i njohur Emma Roberts dhe Garret Hedlund i kanë dhënë fund lidhjes.

 

“Marrëdhënia e tyre ka qenë e vështirë për një kohë të gjatë dhe situata është vërtet e trishtuar e kritike tani”, kanë thënë burime pranë “ET”.

 

Kujtojmë se Emma dhe Garret janë prindër të një djali, Rhodes, i cili erdhi në jetë në dhjetor të vitit 2020.