Kanali 7...

Dëshirat seksuale/ Burrat ëndërrojnë për treshe, gratë duan seks me sytë të lidhur

Të kryesh marrëdhënie seksuale me sytë e lidhur, një marrëdhënie treshe apo edhe seksi përmes videos janë disa nga fantazitë seksuale që shoqërojnë çiftet. Teksa pandemia ka lënë shumë njerëz pa kryer seks, çiftet kanë patur mundësi të eksperimentojnë dhe të provojnë gjëra të reja poshtë çarçafëve.

 

Një shitës online i objekteve të seksit ka kryer një hulumtim, i cili tregon se dëshirat e burrave dhe grave janë shumë të ndryshme nga njëra-tjetra. Për gratë, është shumë eksituese të bëjnë seks me sytë e lidhur. 35% e grave votojnë për këtë eksperiencë, kurse 31% duan të provojnë marrëdhënien intime në një vaskë me ujë të ngrohtë. 26% e grave dëshirojnë seks me role, pra të hiqesh si dikush tjetër.

 

Nga ana tjetër, në krye të dëshirave seksuale për meshkujt është të kenë marrëdhënie treshe, për të cilën kanë votuar 36% e burrave. Edhe femrat e duan këtë, por vetëm 12% e të anketuarave. Gjithashtu, 30% e burrave thonë se eksitohen nga video-seksi.

 

Çfarë duan gratë

 

Lidhja e syve 35%

Seks në vaskë të nxehtë 31%

Seks në një ashensor 26%

Lojë me role 24%

Photoshoot Sexy 20%

Skllavëria 18%

Seksi në telefon 14%

Seksi në makinë 12%

Seksi treshe 12%

Seksi në plazh 10%

Duke parë porno me partnerin 9%