Kanali 7...

Dosja ndaj Saimir Tahirit regjistrohet në Apelin e GJKKO

Regjistrohet në Gjykatën e Posaçme të Apelit, dosja ndaj ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri dhe ish-zyrtarit të lartë të policisë Jaeld Çela.

 

Gjykata e Lartë dorëzoi dosjen pasi mori vendim në 28 shtator për kthimin për rigjykim  në Apelin e GJKKO me një tjetër trupë gjyqtaresh.

 

So pritet të hidhet shorti për anëtarët e trupit gjykues dhe më pas do të vendoset edhe data e seancës së parë gjyqësorë në Apel në ngarkim të Saimir Tahirit dhe Jueld Celes.

 

Gjykata e Lartë  në 28 shtator rrëzoi kërkesën e SPAK për rigjykim në shkallë të parë.