Kanali 7...

Dy raste të konfirmuara me linë e majmunëve në Greqi

Në Greqi janë konfirmuar deri më sot, 16 qershor dy raste me linë e majmunëve.

 

Analizat laboratorike të 2 mostrave kanë përfunduar dhe sipas mjekëve i përkasin tipologjisë së virusit të Afrikës Perëndimore.

 

Protothema.gr raporton pacientët janë në gjendje të mirë klinike, ndërsa janë karantinuar.

 

Rreziku i zhvillimit të sëmundjes mbetet i ulët për popullatën e përgjithshme, ndërkohë janë marrë të gjitha masat e nevojshme për të kufizuar përhapjen e sëmundjes.