Kanali 7...

“Fryhet si gjel dhe kakaris si pulë”/ Basha: Rama është Robert Çamçakëzi, endet nëpër kantierë

Sulmet ndaj kryeministrit Edi Rama nuk munguan gjatë konferencës për gazetarët që kreu i PD, Lulzim Basha mbajti këtë të mërkurë. Ai e quajti Ramën Robert Çamçakëzi dhe ironizoi daljen e Ramës nga kantieret e ndërtimeve.

“Shumica dërrmuese e të rinjve nuk e mbajnë mend një film të realizmit socialist, ku një punëtor, Robert Çamçakëzit, i cili në vend që të bënte punën që ishte ngarkuar endej nga kantieri në kantier, Ky është Edi Rama. Edi Rama është Robert Çamçakëzi. Asnjë drejtor komunale nuk fshihet dot duke shkuar 10 herë në të njëjtin kantier, vetëm e vetëm për t’i bërë bisht pyetjes që ia shtrojnë me të drejtë kolegët tuaja. A e njihni planin me 5 pika të Partisë Demokratike dhe çfarë po bëni për të ndihmuar. Ne nuk do të lodhemi për t’i kujtuar Robert Çamçakëzit që fati na e ka lënë edhe ca muaj mbi krye. Rama i ka braktisur qytetarët. Pavarësisht se fryhet si gjel dhe kakaris si pulë, pasi tjetër gjë premton dhe tjetër gjë bën.”

Sa i takon mbajtjes së maskës me detyrim, Basha tha se kjo është një masë “sa për të larë duart”.