Kanali 7...

Gazetarja amerikane:Shifrat e vdekjeve jo reale/Hapja është çelsi i rimëkëmbjes ekonomike

Gazetarja e Fox New Martha MacCallum të mërkurën bëri thirrje për rihapjen e ekonomisë amerikane, duke argumentuar se shifrat për numrin e të vdekurve nga koronavirus ishin të gabuara dhe duke shkuar se mund të ketë më pak vdekje nga pandemia se nga sezoni i gripit.

“Unë mendoj se do të kemi një periudhë të gjatë, padyshim një shqetësim shumë të vështirë ekonomik, Shifrat e vdekjeve pasakta me të vërtetë ishin një nga pikat më të mëdha për t’u mbyllur vendin dhe  ekonominë e Shteteve të Bashkuara “, tha MacCallum.

“Dhe mos harroni, humbjet e 61,000 njerëzve në 2018 në sezonin e gripit ishin pas vaksinimeve. “Ne sigurisht që shpresojmë që vendi të hapet së shpejti. Ky është vërtet çelësi. Kjo është ajo që do t’i shpëtojë kompanitë, “përfundoi ajo.