Kanali 7...

IKMT prish 20 objekte dy deri në katër kate në zonën e Astirit (VIDEO)

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit prej mëngjesit të sotëm ka nisur prishjen e 20 objekteve në gjurmën e Unazës së Madhe, Loti III (Astir).

 

Objektet janë të madhësive nga dy deri në katër kate, me funksione të ndryshme.

 

Një pjesë e tyre janë shpronësuar sipas legjislacionit në fuqi, ndërsa një pjesë janë skualifikuar.

 

IKMT bën të ditur se aksioni ka vijuar i qetë.

Në zonë që  në orën 05:00 të mëngjesit është vënë re një prani e madhe e forcave te policisë për të shmangur cdo incident mes pronareve dhe IKMT.