Kanali 7...

Inxhinieri shkon në punë me minifund dhe këpucë me taka

Një inxhinier amerikan i cili prej vitesh jeton dhe punon në Gjermani, vazhdon të cudisë me sjelljen e tij.

Mediat locale në Gjermani por edhe ato angleze kanë publikuar historine që bëri menjehere bujë sidomos në rrjetet sociale.

Ndonëse është mashkull , Mark Bryani vishet tërësisht si një femër.

Mark nuk është I kompleksuar aspak nga mjedisi që e rrethon.

Inxhinieri shkon në punë por del edhe ne ambjente të tjera publike me minifund dhe mba kapucë me taka.