Kanali 7...

Jeleku i gjyshit që u kthye në trendin e 2020

Jeleku i gjyshit, ai prej leshi i cili të mban ngrohtë në dimër duket se tani do t’ju bëjë të dukeni dhe trendy!  Fillimisht njerëzit ishin skeptik rreth kësaj risie po duket se tani po e përdorin sa vjen e më shumë.

Këtë veshje e pamë në pasarelat e Dior, Prada dhe Lacoste gjatë prezantimit të koleksioneve vjeshtë-dimër ’20. Nga stilet e thurura oversized, deri tek ato me kontraste ngjyrash, këta jelekë nuk janë të njëjtët që mund të mbani mend nga vitet ’90.

Të shumta kanë qënë vajzat e njohura shqiptare por dhe të huaja të cilat kanë bërë kombinime nga më të ndryshmet. Hidhini një sy më poshtë: