Kanali 7...

Kaos në Tiranë; 6 policë të lënduar, shumë tifozë të shoqëruar

Tirana është kthyer në një arene “lufte” mes tifozeve ultras te Romes, Fejenord dhe policise mbremjen e kesaj te marte.

Ne mjaft pika te kryeqytetit perleshjet jane masive, me perdorimin e mjeteve rrethanore.

Te ndikuar shume edhe nga pija, sidomos holandezet jane perleshur me kedo, me shqiptare dhe police.

Deri tani kanë shkuar për ndihmë mjekesore të lënduar me shishe, gure e shkopinj, 6 punonjes policie të patrullës së përgjithshme dhe forcave Shqiponja.

Nderkohe te pakten deri tani mbi 13 te shoqeruar ne polici.