Kanali 7...

Opinion

Pse dështojnë kombet?

Pse dështojnë kombet?

Në orët e vona të 30 gushtit, trupat e fundit amerikane dolën jashtë aeroportit të Kabulit, duke përfunduar tërheqjen e …

Afganistani – i gjithë pushteti talibanëve?

Afganistani – i gjithë pushteti talibanëve?

Afganistani që tani është një emirat represiv islamik. Mjafton për këtë një emër, ministri i Brendshëm i emëruar, Sirajudin Hakani …

Pse dështoi Amerika në Afganistan?

Pse dështoi Amerika në Afganistan?

Rimarrja e Afganistanit nga telebanët, e përqendron shqetësimin e menjëhershëm tek evakuimi i dhjetëra mijëra amerikanëve, aleatëve dhe afganëve të …

Sa do të kushtonte zhbërja e globalizimit?

Sa do të kushtonte zhbërja e globalizimit?

Me krizën e Coronës u shtuan në Europë zërat për një “autonomi strategjike” në produkte e furnizim. Komisioni Europian po …