Kanali 7...

Bota

SHBA dhe Greqia zgjerojnë bashkëpunimin

SHBA dhe Greqia zgjerojnë bashkëpunimin

Shtetet e Bashkuara dhe Greqia zgjeruan një marrëveshje ekzistuese Bashkëpunimi për Mbrojtje të Ndërsjellë të enjten, një hap që konsiderohet …