Kanali 7...

Katër edukatore dhe dy sanitare me koronavirus, mbyllet kopshti

Mbyllet koPshti “Persefoni Treni” në lagjen nr 2 në Pogradec .

 

Shkak është bërë përhapja e Covid 19 në personel.

 

1 javë më parë ka rezultuar pozitiv 2 sanitare, ndërsa ditën e djeshme kanë rezultuar pozitiv 4 edukatore.

 

Kopshti është mbyllur dhe janë nështruar tamponin edhe pjesës tjetër të stafit.