Kanali 7...

Kim thirrje të rinjve: Pjesëmarrja në proceset demokratike, e rëndësishme

Ambasadorja amerikane yuri kim, i’u është drejtuar të rinjve shqiptarë me një mesazh të rëndësishëm për ndryshimin në vend dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre.

 

Kim ka zhvilluar një bisedë me ta rreth sfidave me të cilat përballen të rinjtë dhe pjesëmarrjen e tyre në proceset demokratike.

 

“Ju jeni ata që sjellin ndryshimin.kur mbroni të drejtat tuaja, udhëhiqni fushata dhe votoni në zgjedhjet tuaja, ju keni ndikim dhe jepni kontribut për një të ardhme ku shqiptarët kanë mundësinë të lulëzojnë”, është shprehur diplomatja e Shteteve te Bashkuara të Amerikës.