Kanali 7...

Kosova regjistron zero viktima nga COVID gjatë 24 orëve të fundit

Kosova nuk raporton viktima nga COVID gjatë 24 orëve të fundit.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njoftoi se janë konfirmuar 33 raste pozitive, nga 711 testime.

Të infektuarit e rinj janë shënuar në komunën e Prishtinës 14 raste, komuna Gjilan 3 raste, komuna Mitrovicë 3 raste, komuna Viti 3 raste dhe me nga një rast komunat Ferzaj, Fushë Kosovë, Gjakovë, Hani Elezit, Kamenicë, Klinë, Pejë, Skenderaj, Suharekë dhe Vushtrri.

Që prej fillimit të përhapjes së epidemisë, në Kosovë kanë humbur jetën 638 persona, ndërsa numri i përgjithshëm i të infektuarve ka shkuar në 15.971.