Kanali 7...

Lavrov: Armët që po i dërgohen Ukrainës po qarkullojnë në tregun e zi në Shqipëri e Kosovë

Sergei Lavrov gjatë një interviste të dhënë të enjten, ndër të tjerash ka akuzuar Perëndimin në lidhje me armët që po i dërgohen Ukrainës.

 

Sipas mediave të huaja, Lavrov tha se armët që dërgohen drejt Ukrainës janë parë të shiten në tregun e zi në Ballkanin Perëndimor, konkretisht në Shqipëri dhe Kosovë.

 

Pikërisht për këtë rrezik sipas Lavrov përgjegjës është Perëndimi.

 

“I kemi parë të qarkullojnë në Shqipëri dhe Kosovë”– është shprehur Lavrov.