Kanali 7...

Matura shtetërore/ Publikohen notat e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Publikohen të dhënat e përmbledhura në të gjitha qarqet e vendit për provimin e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për maturantët. Provimit iu nënshtruan në total 29731 maturantë.

 

Nga të dhënat rezulton se 383 maturantë kanë marrë notën 4.00, duke ngelur, ndërsa 4 maturantë kanë arritur të marrin notën 10.00, duke rezultuar ekselentë.

 

Kalueshmëria për këtë provim është 98.71% ndërsa nota mesatare është 7.45.

 

Për të parë notën klikoni linkun:

 

https://www.portalistudentor.al/notat-e-matures