Kanali 7...

Ndryshime në qeveri, shkarkohet nga detyra zv/ministrja e Financave

Zëvendësministrja e Financave dhe Ekonomisë, Belinda Ikonomi u shkarkua nga detyra. Ky është një nga vendimet që u mor në mbledhjen e qeverisë të mbajtur këtë të mërkurë.

 

Akoma nuk ka një emër zyrtar se kush do të emërohet në vend të saj.

 

Gjithashtu, në mbledhjen e qeverisë u vendos që të shkarkohet edhe prefekti i Qarkut Gjirokastër, Astrit Veliaj. Vendin e tij do ta zërë Odise Kote.