Kanali 7...

Nesër ndryshon ora/ Akrepat do shkojnë 60 minuta pas

Neser nderrohet ora dhe fillon llogaritja dimerore e kohës. Ne oren 03-:00 te se dieles akrepat do te shkojne 60 minuta pas.

Prej vitit 1981 u vendos ndryshimi i orës, që përfshin të gjithë europën.

Norma evropiane përcakton në mënyre të qëndrueshme datat e fillimit të periudhës së orës verore, ku akrepat lëvizin 60 minuta para dhe orës dimërore kur ata lëvizin 1 orë pas.

Kjo orë do të na shoqërojë deri në të dielën e fundit të marsit.