Kanali 7...

Para në këmbim të lirimit të kriminelëve/ Ish-gjyqtarja Enkeleda Hoxha mbetet në burg

Ish gjyqtarja e Krujes, Enkeleda Hoxha,  do te vijoje te qendroje ne burg.

Gjykata e Posacme ka rrezuar serish kerkesen e per lirim, e cila është motivuar nga Hoxha me faktin se sipas saj nuk ka kush te kujdeset per femijet.

Ish gjyqtarja u shkarkua nda detyra me 17 mars te ketij viti dhe u la ne burg pas arrestimit te saj me urdher te SPAK. Dyshohet se ajo  lironte kriminele nga burgu ne kembim te parave.

Enkeleda hoxha u prnagos teksa ishte duke drejtuar sencen gjyqesore ku pritej lirimi i nje tjeter te denuari.

Mes te arrestuarve ishte dhe sekretarja e gjykates Emanuela Mallkuçi, avokati Aldo Tabaku dhe disa persona te tjere qe benin rolin e sekserit.