Kanali 7...

Parlamenti bullgar voton pro heqjes së VETO-s për Maqedoninë e Veriut

Parlamenti bullgar ka votuar pro heqjes së vetos- për Maqedoninë e Veriut.

 

Sot u votua rezoluta për heqjen e vetos bullgare mbi fillimin e bisedimeve të pranimit në BE me Shkupin.

 

Kjo praktikisht zhbllokoi procesin e integrimit në BE për Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë.