Kanali 7...

Përkeqësohet gjendja shëndetësore e grevisteve, dy prej tyre shkojnë në spital

Gjendja shëndetësore e grevisteve të Ballshit u rëndua. Ato ndodhet në ditën e tetë të grevës, por duket se rezistenca po u bie.

 

Kreu i Sindikatës, Sokol Dautaj konfirmoi se dy prej grave janë dërguar me ambulancë në spital, pas përkeqësimit të shëndetit.

 

Grevistet vazhdojnë të refuzojnë thirrjen e kryeministrit Edi Rama për të dalë nga greva dhe për të dialoguar për gjetjen e zgjidhjes. Ata kërkojnë të marrin pagat e prapambetura dhe të rikthehen në punë.