Kanali 7...

Përplasen tre mjete në aksin Fier-Vlorë

Tre automjeteve janë përplasur vetëm pak minuta më parë me njëri tjetrin në rrugën nacionale  Fier-Vlorë konkretisht në zonën e Zhupanit.

 

Nga aksidenti nuk ka të lënduar rëndë por drejtuesit e mjevete kanë shkuar për të bërë kontrollet mjekësore në Spitalin rajonal të Fierit.

 

Nga aksidenti janë dëmtuar tre automjete,  dy Toyota dhe një Opel.

 

Si pasojë e përplasjes së mjeteve në këtë aks rrugor u krijua  trafik në të dy senset e saj .

 

Policia ka shkuar pranë vendit të ngjarjes për  të zbuluar shkaqet e aksidentit

 

Ky është një aks me fluks automjetesh, pasi lidh Fierin me Levanin e më pas me të gjithë jugun e vendit.