Kanali 7...

Peshqit e ngordhur mbulojnë ujrat e Lumit Drin, nuk dihen shkaqet

Peshq të ngordhur kanë mbuluar kanë mbuluar sipërfaqen në ujrat e Lumit Drin në Lezhë.

 

Ky fenomen është vënë re prej ditës së martë dhe ende nuk dihen shkaqet.

 

 

Autoritetet kanë zbritur ne terren dhe kanë nisur verifikimet për gjetjen e shkakut të ngordhjes së peshqëve.