Kanali 7...

Policia gjobit 706 qytetarë sepse nuk vendosën maska

Policia e Shtetit gjobiti në 24 orët e fundit 706 qytetarë sepse ishin në ambientet e jashtme pa maska. Policia njoftoi se ata u ndëshkuan me nga 3 mijë lekë.

 

Gjatë kontrolleve të efektivëve, gjashtë qytetarë kanë refuzuar të paraqesin mjetin e identifikimit ose nuk e kishin atë me vete.

 

Për këtë arsye ata janë shoqëruar në komisariat, ku u është mbushur gjoba dhe më pas janë lënë të lirë.