Kanali 7...

Princ Leka dhe Elia Zaharia bëhen prindër për herë të parë

Princ Leka dhe bashkëshortja e tij Elia Zaharia janë bërë prindër për herë të parë, të një vajze. Mirëpo, ata ia dolën ta mbajnë të fshehtë lajmin e shtatzënisë dhe vetëm pak ditë më parë u mësua se do të bëhen prindër.

Elia ka sjellë në jetë vajzën e parë të çiftit, ndërsa gjendja shëndetësore e saj dhe e foshnjes paraqitet e mirë.

Pak ditë më parë, ata u fotografuan në rrugët e Tiranës, teksa shëtisnin të dy për dore.