Kanali 7...

Protesta/ Qytetarët ndezin qirinj në shkallët e Kryeministrisë (Pamjet)

Pas marshimit drejt kryeminsitrisë, qytetarët kanë ndezur qirinj si homazh për të miturën që u vra nga mjeti lundrues në Himarë.

 

Në dyert e kryeministrisë është vendosur edhe pankarta ku kërkohet dorëheqja e kryeministrit dhe ministrave.

 

Protestuesiot bëjnë thirrje për drejtësi ndrsa kërkojnë të merren masa që raste të tilla të parandalohen.