Kanali 7...

Punimet në Unazën e Re/ IKMT do të prishë nesër 10 objekte

Në vijim të punimeve që kryhen në Unazën e Re, IKMT do të shkatërrojë të martën dhjetë objekte.

 

IKMT sqaroi se për këtë aksion janë njoftuar pronarët e objekteve dhe janë marrë masa për lirimin e tyre.

 

Gjithashtu, Autoriteti Rrugor Shqiptar e Policia e Shtetit kanë marrë masa për të mbarëvajtur trafikun në ditët në vijim.