Kanali 7...

Regjisori Erenik Beqiri: Nuk e lë karrierën time në Shqipëri për një vend tjetër

Erenik Beqiri është një regjisor shumë i talentuar.

 

Dy filmat e tij të publikuar së fundi kanë patur sukses të madh dhe publiku i ka pritur ato shumë mirë. Audienca ka qenë e lartë dhe mbështetja nga shqiptarët e padyshimtë.

 

I ftuar në “Next”, Ereniku flet rreth karrierës së tij, vështirësive për të qenë i suksesshëm në Festivalin e Kanës e madje edhe për të konkurruar për t’u futur në listën e çmimeve Oskar.

 

Pyetjes së Gretës, për të zgjedhur mes Shqipërisë apo karrierës në botë, Ereniku habiti duke pranuar se do ishte i lumtur të punonte në vendin e tij.

 

Ereniku mbetet një rast shembull, për të gjithë të rinjtë e suksesshëm.