Kanali 7...

Rëndohet gjendja e shëndetësore e grevisteve, njëra prej tyre dërgohet në spital

Çdo orë që kalon e rëndon më shumë gjendjen shëndetësore të naftëtareve që janë futur në grevë urie.

 

Njëra prej tyre u dërgua me ambulancë në spital sepse rezistenca e saj ra. Kjo është dita e dhjetë e grevës së urisë së naftëtareve.

 

Pavarësisht gjendjes së rënduar, ato refuzojnë të dalin nga greva dhe të dialogojnë me kryeministrin Edi Rama.