Kanali 7...

Reshjet në Korçë/ Mungesë energjie në disa zona

Sasia e reshjeve gjatë natës në qarkun e Korçës ka qënë rreth 74 mm.

Situata aktuale në gjithë territorin e qarkut është e mirë.

Problemet më të rëndësishme të evidentuara janë ato që lidhen me mungesën e energjise elektrike për shumë orë në disa fshatra të Nj.A.Pojan, si Zëmblak, Burimas dhe Zvezdë.

Aktualisht pa energji janë  disa fshatra të Nj.A Lekas, ku nga OSHEE janë nxjerrë grupet e punes ne terren për eleminimin e defekteve.