Kanali 7...

Rezart Prifti: Nisma ka mbështetjen e SHBA

Pak kohë më parë, në rrjetet sociale u postua një fotografi nga një darkë e anëtarëve të partisë Nisma me ambasadoren amerikane Yuri Kim.

 

Dhe ashtu siç dukej, ky formacion i ri politik gëzon mbështetjen e ambasadores së SHBA.

 

Diçka të tillë e konfirmoi për “Quo Vadis” profesori Rezart Prifti, që është edhe vetë pjesë e Nismës.

 

 

“Jam i drejtpërdrejt gjithmonë. Po të ishte ashtu, nuk e kishim nxjerrë fare foton. Po, shkëmbyem shumë mendime, shumë strategji si mundet dhe çfarë do të ndodhë.”