Kanali 7...

Salianji jashtë listës së PD/ Komisioni i dorëzon Bashës 326 emra

Pas 4 muajsh ka përfunduar procesi i përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë në Partinë Demokratike.

 

Nga 489 emra, Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve i ka dorëzuar Lulzim Bashës listën finale me 326 emrat mes të cilëve PD do të zgjedhë trupën e deputetëve.

 

Mësohet se komisioni ka hequr nga lista e kandidatëve për deputet 160 demokratë mes të cilëve edhe ish-deputetin Ervin Salianji. Salianji u zgjodh për herë të parë deputet në vitin 2017 në Qarkun e Korçës.

 

Tashmë i takon Kryesisë dhe Këshillit Kombëtar që të vendosë listën finale të kandidatëve, por kjo do të bëhet në mars sipas afateve të Kodit Zgjedhor.