Kanali 7...

Serbët “harrojnë” koronavirusin, mbajnë radhë për të puthur Patriarkun në arkivol (VIDEO)

Patriarku serb Irinej humbi jetën për shkak të koronavirusit. Por besimtarët nuk u shqetësuan aspak për pandeminë dhe morën pjesë në homazhet që u mbajtën për të.

 

Ata qëndruan në radhë për t’u ndarë nga Patriarku. Disa i puthën dorën, ndërsa të tjerë përfituan nga fakti që një pjesë e arkivolit ishte e hapur për të prekur trupin e pajetë.

 

Shumica e besimtarëve nuk mbanin maska, ndërsa nuk ruajtën as distancën fizike.