Kanali 7...

“Të lirë dhe të lumtur”/ Italianët mbushin restorantet, u kërkojnë policëve të largohen

Edhe pse Italia është një nga vendet më të goditura nga pandemia dhe ndodhet nën masa të rrepta kundër COVID, restorantet dhe lokalet shihen plot me njerëz. Ata shfaqen duke u argëtuar nën tingujt e muzikës italiane, ndërsa qëndrojnë ulur pranë njëri-tjetrit, pa maska.

Në një moment, nga pamjet e publikuara në rrjetet sociale dallohet teksa nxjerrin jashtë ambienteve policët.

Kryeministri italian Guiseppe Conte ka zgjatur masat kufizuese, përfshirë orën policore nga ora 22:00 deri në 05:00 të mëngjesit dhe ndalimin e udhëtimeve midis rajoneve deri më 15 shkurt.