Kanali 7...

“Tersi” për shqiptarin/ Largohet nga Italia për t’i shpëtuar burgut, arrestohet në Belgjikë dhe ekstradohet pas mbarimit të dënimit

Një 36 vjeçar shqiptar duket se e ka ndjekur “tersi”.

 

Ai ishte dënuar nga gjykata italiane me 6 vite e 1 muaj burg për vjedhje të banesavve përgjatë viteve 2011-2015.

 

36 vjeçari ishte pjesë e një bande hajdutësh, ndërsa u largua nga Italia për t’i shpërtuar burgut.

 

ANSA raportin se fillimisht shqiptari u largua drejt Gjermanisë e më pas në Belgjikë, ku edhe aty u arrestua për vjedhje.

 

Pas përfundimit të dënimit në Belgjikë, autoritetet e këtij shteti do nisin ekstradimin drejt Italisë.