Kanali 7...

Trump paralejmëron se do të vetoj aktin e Autorizimit të Mbrojtjes Kombëtare

Të martën, Presidenti Donald Trump u shpreh se do të dilte kundër vendimit mbi Aktin e Autorizimit të Mbrojtjes Kombëtare nëse Kongresi nuk shfuqizon Seksionin 230,i cili kritikët thonë se mbron padrejtësisht platformat e mediave sociale nga përgjegjësia mbi artikujt e postuar në platformat e tyre.

Kjo kundërpërgjigje nga Presidenit Trump vjen mbas skenarëve mjaft sulmues dhe të tepruar të Twitter,i cili sipas Trump ka censuruar postimet e tij pa të drejtë