Kanali 7...

“Vaksina e gripit forcon koronavirusin”, mjeku italian nën hetim për alarm

Prokuroria e Ivrea ka hapur një dosje për alarmin e ngritur nga Dr.Giuseppe Delicati, mjek i përgjithshëm në një klinikë në Borgaro Torinese, i cili ka dyshime për administrimin e vaksinës së gripit tek pacientët

Hetimi përfundoi në tryezën e kryeprokurorit të Ivrea, Giuseppe Ferrando pasi mori raportin nga karabinierët Nas. Sipas hetuesve, mjeku do të përhapte teori alarmante mbi një aktivizim hipotetik të Covid nga vaksina e gripit.

Pas deklaratave dhe videos së publikuar nga mjeku, Shoqata Mjekësore e Torinos dhe ASL To4 e kishin raportuar Giuseppe Delicati  në Shoqatën Mjekësore Macerata. Shoqata në fjalë i kërkoi Agcom që të hiqte videot e shpërndara në rrjet.

Në videon e publikuar në Youtube, mjeku fliste për një studim të pretenduar të Pentagonit, ku tregonte se të gjithë viktimat nga COVID në Bergamo “ishin vaksinuar”.