Kanali 7...

Vlonjatja rreh dhe i thyen telefonin ish-bashkëjetuesit

Një 35-vjeçare nga Vlora dhunoi ish-bashkëjetuesin e saj.

 

Sipas policisë, ajo ushtroi dhunë fizike, e përndoqi dhe i theu telefonin ish-partnerit.

 

Për këtë ngjarja, e reja përfundoi në pranga.