Kanali 7...

Vrasja e Ulqinakut/ Policja e Elbasanit: Zero vrasje dhe plagosje vetëm në parajsë ka

Anisa Kostani, policja e Elbasanit që u bë e njohur për shkak se mbante si kafshë shtëpiake një gjarpër ka sulmuar gazetarët lidhur me vrasjen që ndodhi në natë më parë, ku viktimë mbeti 33 vjeçari Madrit Ulqinaku.

 

Lidhur me ngjarjen, policia ka shpallur në kërkim autorin e dyshuar të vrasjes, 18 vjeçarin Horgito Peqinin, ndërsa për policen ky detaj nuk duhet marrë parasysh.

 

Policja e famshme shkon deri aty madje sa cënon edhe nderin e gazetareve vajza që raportojnë për kronikën duke hedhur dyshime mbi mënyrën se si e kanë marrë diploën. Sipas saj, ata që shkruajnë keq për Policinë e Elbasanit e kanë marrë provimin prej “profesorave Don Zhuanë”.

 

Policja e famshme thekson se zero vrasje dhe plagosje vetëm në parajsë ka.