Kanali 7...

Zgjedhjet për kryetarët e degëve/ Kryesia e PS mblidhet të premten

Kryesia e PS do te mblidhet kete te premte per te analizuar procesin e degjesave te zhvilluara ne çdo Bashki me kandidatet per kryetar dege te PS.

Kryesia do te shohe nga afer efiktivitetin e ketij profesi qe ishte nje risi per zgjedhjet e drejtuesve lokale të PS, ku kandidatet shpalosen idete dhe vizionin e tyre para nje komisioni te deleguar nga Asambleja e PS.