Kanali 7...

Zjarri në Panaja të Vlorës, jashtë kontrollit/ Flakët bllokojnë rrugën

Një sipërfaqe me ullinj është djegur në Panaja të Vlorës. Si pasojë e flakëve, është bllokuar edhe rruga e vjetër Vlorë-Fier.

 

Zjarri ka dalë jashtë kontrollit, duke rrezikuar edhe sipërfaqe të tjera me ullinj e bimësi.

 

Po ashtu, ka pasur dhe disa shpërthime, por ende nuk dihet për çfarë bëhet fjalë.